Product fotografie

Sinds het nieuwe jaar fotografeer ik in een nieuwe fotostudio in Nunspeet! Mijn voornemen is om meer productfotografie te gaan doen.
Vorige week had ik een mooie opdracht voor een webshop om handgemaakte tassen te fotograferen. Deze moesten vrijstaand gefotografeerd worden en uiteraard moesten de kleuren en details zeer goed weergegeven worden. Voor deze fotoshoot heb ik een zogenaamde licht tent opstelling gebruikt. Dit zodat het licht aan alle kanten egaal is zonder harde schaduwen. Hierdoor komen producten heel neutraal en gedetailleerd op de foto.

 

Ook heb ik nog een mooie fiets gefotografeerd in de fotostudio met verschillend licht om diversen manieren van opnemen te proberen.

Hieronder enkele resultaten.

productfoto tas fotostudio fotograf
Tassen fotograferen in de fotostudio voor strakke productfoto's
productfotografie bedrijfsfotograaf fotostudio nunspeet
racefiets in de fotostudio

Reactie schrijven

Commentaren: 0