workshop fotografie voor bedrijven

VOOR WIE

Voor bedrijven die regelmatig foto's gebruiken voor socialmedia of andere doeleinden waar snelheid maar ook kwaliteit belangrijk zijn.

Personeel van b.v. de marketing afdeling die deze worshop volgen hebben daardoor meer inzicht in het maken van goede foto's voor intern en extern gebruik.

WAAROM

Betere foto's stralen meer professionaliteit uit en maken een bericht of publicatie krachtiger. Niet alle foto's vereisen een professioneel fotograaf maar wel kwaliteit. Tijdens deze workshop leer je in korte tijd beter situaties te bekijken en daar gelijk mooie foto's van te maken.

HOE

Een praktische workshop gericht op situaties die regelmatige voorkomen. Geen moeilijke theorie maar simpele tips en tricks voor goede foto's. We gaan aan de slag met o.a. portret, groepsfoto's en reportage. Op verzoek kunnen ook andere onderwerpen aandacht krijgen.


een oude muur die voorhanden is
een oude muur die voorhanden is
Een mooie achtergrond voor een sterk portret
Een mooie achtergrond voor een sterk portret

Enkele foto's uit diverse workshops.

Leer meer over uitsnedes en hoe je de achtergrond in je voordeel kan gebruiken. Een krachtig portret is zonder veel kennis over fotografie toch te maken. Tijdens de workshop gaan we hiermee ook aan de slag.

 

Onderwerpen waar aandacht aan besteedt word zijn:

Portret, reportage, groepsfoto, compositie, uitsnede en gebruik van het licht. Andere fotografische onderwerpen kunnen uiteraard op verzoek er ook in opgenomen worden.


De worshop word gegeven door mij (Joël Vingerling ) ik ben fotograaf sinds 2003 en heb jaren ervaring in het geven van fotografie cursussen en workshops. Met mijn nieuwe methode kan ik een korte tijd veel mogelijkheden overbrengen voor het maken van krachtige foto's die er strak uit zien. Een workshop begint met uitleg over verschillende onderwerpen met voorbeelden waarna er geoefend gaat worden op praktische situaties.

 

De worshop kan individueel gevolgd worden of in een groepje van max. 6 personen. (meer deelnemers? informeer naar de mogelijkheden)

Meestal zal de worshop plaatsvinden op het bedrijf zelf.

 

De worshops kunnen door heel Nederland plaatsvinden. Informeer naar de mogelijkheden. Maatwerk is mogelijk.

 

Voor de worshop heb je alleen een camera of smartphone nodig.

 

Iedere deelnemer krijg 2 sheets mee met de tips en tricks die zij/hij kan gebruiken bij het fotograferen.

 

Workshop fotografie voor bedrijven

Workshop fotografie van 3 uur.  Incl. les materiaal in de vorm van sheets waarop alle tips&tricks staan.

Aantal deelnemers max. 6 personen. Prijs is exclusief reiskosten. U krijgt een email ter bevestiging met daarop de prijsopgaaf incl. reiskosten.

€ 295,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen