Horizon 202 panorama camera

De Horizon 202 met een film Ilford Delta 400
De Horizon 202 met een film Ilford Delta 400

Sinds kort heb ik de analoge fotografie weer opgepakt. Met name de zwart/wit fotografie op film. De camera's en het proces spreken mij erg aan. Ik heb altijd veel camera's verzameld en met elke camera probeerde ik altijd minimaal één film vol te schieten om te zien wat er mee mogelijk was.

Nu heb ik sindskort een prachtige Horizon 202 panorama camera aangeschaft. Deze werkt op kleinbeeld film en maakt extra brede opnames door de speciale constructie van de lens die beweegt. Dit geeft een uniek resultaat waar ik graag verder mee ga experimenteren.

 

Voor de opnames hier heb ik gebruikt gemaakt van Ilford delta films en kodak Tri-x film.

 

Een print op Innova a2 papier
Een print op Innova a2 papier