Portret fotoshoot in de studio
05. september 2022
portret fotoshoot in de fotostudio in Nunspeet
Nunspeetse Keiler 2022
13. juni 2022
Afgelopen weekend was in Nunspeet de Keiler een sport evenement met meerdere diciplines. door de organisatie was ik gevraagd om een sfeerimpressie te maken.

Vrijwerk voor giro 555 Oekraïne
31. maart 2022
Deze foto's heb ik afgedrukt en ingelijst om te verkopen voor giro 555 Oekraïne. Op deze manier probeer ik een kleine positieve bijdrage te kunnen leveren. De volledige opbrengst van de foto's zal gaan naar giro 555. Het gaat om vrijwerk wat ik graag maak met analoge camera's dit op zwart/wit film die ik zelf afdruk in de donkere kamer op prachtig bariet papier. De foto's zijn gesigneerd en professioneel ingelijst. De passe-partouts zijn van Lijstenmakerij Pool Elburg 2 van de lijsten zijn in...
Gewoon een boom
29. maart 2022
Een eenvoudige boom met een bijzondere tak.

Portret in de fotostudio
07. februari 2022
De fotostudio is een heerlijke plek om prachtige tijdloze portretten te maken. Ik kan hier het licht helemaal maken zoals ik dat wil voor de juiste sfeer. HIeronder een selectie van een fotoshoot in de fotostudio.
Kleur
24. december 2021
Prachtige kleuren in het water maar ook de stenen bij deze rivier in Switzerland

Licht testen en zelfportretten.
17. december 2021
In de fotostudio wilde ik wat proberen met 1 lamp wat de beste opstelling is voor portretten. Door gebrek aan een model heb ik mijzelf daarvoor gebruikt:)
Bloemen fotograferen maar dan net iets anders.
15. december 2021
Een oud boeket met verschillende bloemen. Ik wilde deze iets abstracter fotograferen als dat ik normaal gesproken zou doen. Het ging mij meer op de lijnen en het licht dan enkel de mooie bloemen.

bedrijfsreportage bikefitting
14. september 2021
bedrijfsfotografie van Raven bikefitting in Harderwijk.
In kleur
11. juli 2021
Een shoot die ik eerder in zwart/wit had bewerkt nu in kleur.

Meer weergeven