Portret fotografie op locatie

Met enige regelmaat maak portretten in de fotostudio van mijn dochters. Nu had ik aangegeven tijdens het avond eten dat ik weer een fotoshoot wilde doen dit vinden de meiden leuk en dan kunnen ze zelf kleding uitzoeken. Direct na het eten stond Annabelle (6 jaar) al helemaal klaar en wilde ze gelijk beginnen. (Dat was niet mijn planning:) Dan maar in de woonkamer en snel een continu lamp uit de studio gehaald en een locatie achtergrondscherm zodat we toch een paar foto's konden maken. Ik wist dat de accu van mijn spiegelreflex leeg  was dus heb ik de compact camera erbij gepakt een Sony RX-100. Bepaald geen ideale omstandigheden;)

 

Blij verrast was ik tijdens de shoot en nog meer tijdens het inladen van de foto's. Wat een kwaliteit en snelheid tijdens het fotograferen.

 

Samen zijn we de dag erop de foto's gaan selecteren en afdrukken op A2 papier één van de foto's word nog ingelijst voor in de studio.

Kijken hoe magisch dit wel niet is:)
Kijken hoe magisch dit wel niet is:)
Sony RX -100
Sony RX -100
close up van de fotoafdruk
close up van de fotoafdruk

Prachtige kleuren uit de Sony Rx-100
Prachtige kleuren uit de Sony Rx-100

Hieronder de foto's van de fotoshoot met een aantal portretten waar ik zeer blij mee ben. Valentina kwam aan het eind toch ook nog even kijken en meedoen.