Venetië op film

Laatste tijd ben ik wat oude negatieven aan het bekijken zo kom ik ook veel foto's tegen waar nooit wat meegedaan is. Nu met een andere blik was ik blij met de foto's die ik in 2009 heb gemaakt op mijn middenformaat camera die nog op film werkt.

 

De foto's zijn allemaal in Ventië opgenomen vaak op de wat minder touristische plekken. De foto van de steeg is toch wel mijn favoriet uit deze serie. Hier heb ik dan ook een mooie fineart print van gemaakt op Innova papier.  De foto's zijn allemaal onlangs ingescanned en op helderheid en contrast iets gecorrigeerd.

 

De negatieven op 6x6cm in zwart/wit.
De negatieven op 6x6cm in zwart/wit.
De camera waar destijds de foto's meegemaakt zijn.
De camera waar destijds de foto's meegemaakt zijn.

Hieronder de serie foto's. Om ze groter te zien kan je erop klikken.